Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

Δια Πυρός & Ύδατος

Ένα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα στα πλαίσια της γιορτής της Αεροπορίας. Για άλλη μια φορά η ομάδα επιδείξεων "Ζευς" μας άφησε άφωνους αν και ο (κακός μας) ο καιρός δεν επέτρεψε λήψη αξιόλογων φώτο.


Την επόμενη όμως μέρα ο καιρός ήταν καταπληκτικός και η επίσκεψη στην 113 Π.Μ. είχε μερικές εκπλήξεις.Όχι από την ποικιλία των εκθεμάτων που τα περισσότερα είχαμε ξαναδεί, αλλά από την πληθώρα του κόσμου. Πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο στη Μίκρα. Τις προηγούμενες χρονιές μαζευόμασταν μερικές εκατοντάδες το πολύ και κυρίως φανατικοί της αεροπορίας. Σήμερα περιμέναμε 35 λεπτά στην ουρά για να μπούμε σε μια Dakota!!! Στα 2 Canadair οι ουρές ήταν ακόμα μεγαλύτερες. Παντού οικογένειες με τα παιδάκια τους, ένα θέαμα τόσο ευχάριστο.Μπράβο στην ΠΑ για την οργάνωση, κρίμα που δεν είδα πουθενά στο χαζοκούτι να προωθούν τέτοιες ενέργειες.


Και του χρόνου ψηλότερα.

4 σχόλια:

 1. Δεν έβαλες κανά μέσο να σε σπρώξουν μπροστά στην Dacota? Τιμής ένεκεν ρε παιδί μου.

  μΑρή τρελή παιχτούρα, τι κόλπα έχεις κάνει στην τελευταία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αντώνη παιδί μου, καλοί οι τηλεφακοί όταν κυνηγάς F16 στα 500 πόδια αλλά σαν τον ευρυγώνιο φακό δεν έχει. Και επειδή εγώ όντως δεν έχω ευρυγώνιο, πήγα προς τα πίσω. Και άλλο πίσω. Λίγο ακόμα πίσω. Και μετά κρόπαρα στο φωτομάγαζο.

   Διαγραφή
  2. έχεις βάλει κανά polarizer ή μπα;
   (οι 2 και 3 δεν μου αρέ)
   Dacota στην Dacota έχουμε;

   Διαγραφή
  3. Όχι τίποτα, όπως τις γέννησε η Nikon είναι. Dakota σε Dakota έχουμε από παλιότερες εκδηλώσεις.

   Διαγραφή